Predstavljanje

 

Zamjenski,  novi i originalni rezervni dijelovi za cijelu europsku paletu modela Honde.
 
Ova web stranica je napravljena za međunarodne kupce, za domaće kupce predložimo sljedeću web stranicu: www.csepelihondabonto.hu

Endre Kulišić sam imam 40 godina, vlasnik i osnivač sam Honde Garaže d.o.o.-a. Imam 20 godinu iskustva na području rezervnih dijelova Honde, što znači da u cijelom svom životu sam se bavio s rezervnim dijelovima za Hondu i popravljanjem automobila Honde. Zbog toga ima velika šansa da mogu i Vama pomoći potražiti bilo koji rezervni dio za vašu Hondu ili je to novi, zamjenski ili originalni rezervni dio. Sigurno ćete naći sve što trebate iz naše velike zalihe na skladištu u Budimpešti (Mađarska).

Hondás Garázs kft, je registrirana tvrtka u Mađarskoj, koja djeluje od 2000. godine u Budimpeši i naravno ima i svoj europski OIB (HU11990998).

Iz naše velike zalihe na skladištu možete naći zapravo sve rezervne dijelove onih modela Honda, koji su prodavani odvje u Europi.

Naše tvrtka se neprekidno razvija, zbog toga želimo se stavljati ozbiljniji naglasak na inozemnu prodaju, zato smo stvorili ovu web stranicu i nadamo se, da će biti i Vi jedan od naših zadovoljnih kupca. Što je jako važno, da za nas inozemni kupac nije muka ili tegoba, nije ni problema, nego je priznavanje našega rada, mi smo to uvijek tako uzeli i sigurni smo u tome da ćete i Vi tako osjećati ako nas potražite. Zato mislim da je to vrlo važno naglasiti, jer kod mnogih inozemnih prodavača to nisam osjećao kada sam ja bio kupac. Kod nas svaki kupac je maksimalno važan, neovisno od iznosa kupovine.

O prijevoznim, kupovinskim i garancijskim / jamstvenim uvjetima i mogućnostima možete dobiti više informacije u točki "Često puta ponovljene pitanje".

Pošto iz više jezičnih područja čekamo kupce molimo vas najradije nas potražite preko e-maila, ali naravno možete i preko telefona, svaki radni dan od 8 do 16 sati.

Naša tvrtka trenutno ima 8 zaposlenih osoba, trudimo se vaše zahtjeve sve brže izvršiti, molimo vas zatražite ponudu od nas, mi smo sigurni da nećete se razočarati.

 

 

 

 

 

 

 
Kulisics Endre