A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: libraries/Translate.php

Line Number: 25

Backtrace:

File: /wwwroot/nemzetkozi/application/libraries/Translate.php
Line: 25
Function: _error_handler

File: /wwwroot/nemzetkozi/application/third_party/MX/Loader.php
Line: 173
Function: _ci_load_library

File: /wwwroot/nemzetkozi/application/core/MY_Controller.php
Line: 36
Function: library

File: /wwwroot/nemzetkozi/index.php
Line: 315
Function: require_once

Honda - Honda bontott alkatrészek
Honda bontott alkatrészek

Honda bontott és új autóalkatrészek a Honda teljes európai modellpalettájához.

 

Ez az oldal nemzetközi vásárlóknak jött létre belföldi vevőinknek javasoljuk a www.csepelihondabonto.hu -oldalunkat.

Kulisics Endre vagyok 40 éves a Hondás Garázs KFT alapítója, ügyvezetője és tulajdonosa, 20 éves tapasztalattal rendelkezzem Honda autóalkatrészek tekintetében, ami azt jelenti, hogy egész életemben kizárólag, Honda alkatrészekkel és Hondák javításával foglalkoztam, így nagy valószínűséggel tudok segíteni önnek is alkatrészek beszerzésében akár bontott, utángyártott vagy gyári új alkatrészekre van szüksége, óriási Magyarországi, Budapesti raktárkészletünkből azonnal.

A Hondás Garázs KFT, Magyarországon bejegyzett vállalkozás, ami 2000 óta Budapesten működik, természtesen rendelkezik EU-s adószámmal (HU11990998).

Raktárkészletünkből gyakorlatilag minden Európában forgalmazott Honda autótípushoz tudunk adni alkatrészt.

Cégünk folyamatosan fejlődik aminek eredményeként már komolyabb hangsúlyt kívánunk fektetni a külföldi értékesítésekre is, ezért hoztuk létre ezt az oldalt is, remélem önt is megelégedett vásárlóink körében tudhatjuk hamarosan. Ami fontos lehet, hogy számunkra a külföldi vásárló nem nyűg , nem probléma hanem elismerése az ember munkájának, ezt mi mindig így kezeltük és biztos vagyok benne, hogy ezt érezni is fogja, ha megkeres minket. Ezt azért tartom fontosnak, hangsúlyozni, mert 20 éves gyakorlatom alapján, nagyon sok eladónál nem ezt éreztem amikor külföldi vásárlóként jelentkeztem. Nálunk minden vásárló maximálisan fontos , vásárlás összegétől függetlenül.

Szállítási, vásárlási és garanciális feltételekről és lehetőségekről az Gyakran ismételt kérdések menüben kap információt.

Mivel több nyelvterületről is várunk vásárlókat, leginkább e-mailben kérjük a megkereséseket, de természetesen telefonon is elérhetőek vagyunk munkaidőben.

Cégünk jelenleg 8 főből áll, igyekszünk igényeit a lehető leggyorsabban teljesíteni, kérem kérjen ajánlatot tőlünk, nem fog csalódni bennünk.

 

 

 

 

 
Kulisics Endre